Fă-ţi ochii să pară mai mari cu ajutorul unor trucuri simple de machiaj

Majoritatea clientelor mele sunt nemulţumite de forma ochilor pe care o au, şi îşi doresc de cele mai multe ori nişte ochi mai mari şi mai expresivi. Înainte de a începe orice machiaj, le întreb ce anume îşi doresc să obţină apelând la seviciile mele, iar principalele răspunsuri sunt „îmi doresc un accent pe ochi” şi „vreau să fiu frumoasă”. Haideţi să vedem cum putem obţine nişte ochi mai expresivi cu ajutorul unor simple tehnici de machiaj.

Eyes makeup
• Genele curbate – unul dintre secretele unor ochi mai expresivi sunt genele ondulate cu ajutorul unui ondulator electric sau pur şi simplu unul mecanic. Este foarte important să le utilizaţi înainte de a vă aplica rimelul. Dacă totuşi aţi uitat acest pas, puteţi să le curbaţi doar după de rimelul este pe deplin uscat, iar pe parcursul zilei, puteţi oricând să le curbaţi din nou.
• Aplicaţi mascara şi pe genele de jos – Multe femei sunt de părere că nu au nevoie de rimel pe genele inferioare. Cu toate acestea, aplicarea lui şi în această zonă face ca ochii să pară mult mai mari. Secretul este însă cantitatea pe care o foloseşti. Începe aşadar prin aplicarea rimelului pe genele superioare, iar ulterior aplică şi pe cele inferioare, doar cu cantitatea rămasă pe periuţă.
• Gene false pentru seară – Dacă vă doriţi un efect dramatic, apelaţi la încredere la genele false. Cele mai multe vedete le folosesc pentru evenimentele importante. În momentul în care le alegeţi este mai bine să apelaţi la un specialist, pentru a vă oferi modelul corect, care să arate şi natural.
• Creionul alb – O altă tehnică de mărire a ochilor implică folosirea unui eye-liner alb-crem în colţul intern a ochilor şi pe interiorul pleoapei. Asiguraţi-vă ca folosiţi un creion cremos pentru a evita iritaţiile.
• Fardurile iluminatoare – Aplicaţi un fard iluminator sub linia sprâncenelor şi veţi observa imediat efectul.
• Sprâncenele conturate – Pentru ca ochii să pară mai mare trebuie să acordăm o atenţie specială şi sprâncenelor. Asiguraţivă că forma lor este corespunzătoare fizionomiei voastre, vizitând un specialist. Întotdeauna ochii vor părea mai mare dacă aveţi sprâncenele uşor arcuite.

Be Lovely!

Raluca

Posted in Blog | Comentariile sunt închise pentru Fă-ţi ochii să pară mai mari cu ajutorul unor trucuri simple de machiaj

Cum să ne pregătim tenul pentru machiaj

Întotdeauna am fost de părere că secretul unui machiaj reuşit este un ten bine îngrijit. Primul pas înaintea oricărui tip de machiaj este pregătirea tenului. Aşadar, haideţi să vedem care sunt paşii pe care trebuie să-i urmăm pentru a obţine un rezultat desăvârşit.perfect skin

Analizează-ţi tipul tenului şi starea lui din fiecare zi. Asta te ajută la stabilirea formulei pe care trebuie să o foloseşti atât în creme cât şi în produsele de machiaj. Starea tenului tău se schimbă practic în fiecare zi, ca urmare a unor factori externi(un mediu uscat, soare, poluare, etc) sau unei deficienţe de vitamine şi hidratare. Trebuie aşadar să observăm aceste schimbări şi să luam măsuri.

Decide care produse vor îmbunăţii starea actuală a tenului tău. Asta presupune gradul de hidratare pe care trebuie să o aibă crema pe care o foloseşti, sau dacă ai nevoie de o bază pentru controlul sebumului, o loţiune calmantă sau produse pentru un ten mixt. Deşi pare elaborat este destul de simplu. Tot ce trebuie să faci este să îţi achiziţionezi demachiantul, loţiunea tonică şi crema potrivită în general tenului tău. Iar dacă ai, de exemplu, zile în care îţi simţi faţa mai uscată poţi adăuga în cremă cîteva picături de ulei de argan sau orice alt tip de ulei bogat in vitamina A şi E.

Alegeţi formula fondului de ten potrivită tenului tău. Opţiunile sunt variate şi le găseşti uşor pe piaţă. Ai de ales între cremele light din seria BB(potrivite tenurilor fără probleme, uniformizează şi conferă luminozitate), loţiunile de tip balsam pigmentate(potrivite tenurilor foarte uscate, asigură aportul de hidratare şi oferă tenului un aspect natural), loţiunile lichide cu o acoperire mai mare(potrivite tenului uscat, cu acoperire medie spre mare), fondurile de ten sub formă de stick(acoperire medie spre mare, de evitat însă în cazul tenului gras) , formulele „oil-free”(pentru tenurile normale, mixte sau grase),  sau fondurile de ten sub formă de pudră(pentru tenul foarte gras).

Alegeţi culoarea fondului de ten potrivită nuanţei pielii tale. Acest aspect este foarte important şi decisiv pentru aspectul final al machiajului.

Alegeţi un anticearcăn pentru zona ochilor cu unul sau doua tonuri mai deschis decât nuanţa fondului de ten. De asemenea, ia în calcul folosirea unui corector în cazul în care ai de acoperit unele imperfecţiuni.

Alegeţi nuanţa perfectă a pudrei pentru a-ţi asigura durabilitate machiajului şi a arăta fresh ore în şir. În zona ochilor foloseşte o pudră mai deschisă pentru a fixa anticearcănul, şi totodată pentru a crea o bază pentru machiajul pleoapelor. Pe restul feţei alegeţi o pudră cu o nuanţă mai închisă, potrivită fondului de ten. Testează pudra înainte de a o achiziţiona pe piele, peste puţin fond de ten, asigurându-te ca nuanţa rămâne neschimbată.

Alege o zi pe săptămână în care să îţi laşi tenul se respire. Foloseşte un gomaj, o mască şi apelează doar la cremele hidratante.

Nu uita să ai grijă de tenul tău în fiecare zi, astfel machiajul tău va arăta impecabil.

Be Lovely!

R.

Posted in Blog | Comentariile sunt închise pentru Cum să ne pregătim tenul pentru machiaj

Cum să îţi pui în evidenţă culoarea ochilor

blue eye makeup#makeup artist#evening makeup

 

Deseori sunt întrebată cum putem să ne punem în evidenţă culoarea naturală a ochilor prin machiaj. În primul rând trebuie să ne gândim dacă ne dorim o accentuare mai subtilă a culorii sau una dramatică. În cazul unui efect mai dramatic alegeţi nuanţe care sunt situate în partea opusă a spectrului de culori, pentru a obţine un contrast. Această soluţie este valabilă în majoritatea cazurilor, dar bineînţeles trebuie să ţinem cont şi de nuanţa pielii noastre.

Ochii albaştri: Pentru un machiaj de zi, nuanţele de maro, camel, taupe(gri), piersică vor scoate  în evidenţă culoarea albastră, dar luaţi în calcul nuanţa pielii înainte de a face o alegere. Dacă pielea voastră are subtonuri calde(de galben), alegeţi şi fardurile în culori mai calde. Pentru seară, un machiaj smokey eyes, mult eyeliner negru şi două straturi de mascara, îi vor scoate cu siguranţă în evidenţă.

Ochii căprui: Pentru zi, tonurile de piersică sunt foarte potrivite, la fel ca şi nuanţele aurii, care oferă luminozitate ochilor căprui.  Dacă optăm pentru un contrast, tonurile de albastru, bleumarine, sunt o alegere foarte bună dar trebuie aplicate cu grijă. Pentru seară optaţi pentru un look smokey în tonuri calde de ciocolată.

Ochii căprui deschis (culoarea alunei): Nuanţele dominante din culoare alunei sunt foarte importante înainte de a alege un fard care să ne scoată perfect în evidenţă ochii.  Ele pot să varieze de la auriu, la maro sau verde. Tonurile de mov închis şi soft violet sunt ideale în cazul în care ochii voştri au reflexii aurii. Dacă verdele este culoarea care predomină atunci vă recomand să alegeţi tonuri de prună sau cupru. Iar dacă predomină maroul, mergeţi pe nuanţe de auriu şi chiar albastru.

Ochii verzi: Pentru zi o alegere ideală sunt fardurile în nuanţe de mov prună, care scot foarte frumos în evideţă verdele. Seara nu veţi da greş dacă veţi adauga eyeliner negru şi mai multe straturi de mascara.

Ochii gri: Tonurile de mov închis, gri şi verde sunt potrivite în cazul ochilor gri.

Nu vă fie teamă să experimentaţi culori noi, pe care poate până acum nu le-aţi încercat. Dacă alegeţi tonurile potrivite, veţi fi surprinse de rezultat.

Vă îmbrăţişez cu drag!

Posted in Blog | Comentariile sunt închise pentru Cum să îţi pui în evidenţă culoarea ochilor

1 2 3 13

Translate »