Bine ai venit la The Lovely Room, locul in care vorbim despre frumusete! Esti in locul potrivit. Suntem o echipa de makeup artisti care a inteles perfect ce inseamna si cat este de importanta o imagine frumoasa pentru o ocazie unica. Am invatat sa te ascultam si sa ne adaptam asteptarilor tale, stim ce inseamna un machiaj impecabil si cum sa transpunem in realitate dorintele tale, cu pasiune si profesionalism.

The Lovely Room este un studio de make-up născut din pasiunea unui make-up artist pentru arta, şi dorinţa de a accentua naturaleţea şi strălucirea interioară a fiecărei femei. Este un manifest pentru un machiaj fermecator care să aducă un plus de încredere şi bucurie în suflet. Raluca Luca este cea care a dat naştere acestui proiect, din dorinţa de a fi mai aproape de clientele sale. Cu studii la cele mai importante academii de profil din România, Kruger Brent Make-up Academy, şi Londra, Illamasqua School of Make-up Art, Raluca Luca are în portofoliul ei numeroase colaborări cu reviste de modă , vedete din showbiz-ul autohton, fotografi de renume, designeri şi agenţii de publicitate.

Raluca Luca - Owner at www.thelovelyroom.ro and www.ralucaluca.com

The Lovely Room se adresează femeilor care îşi un machiaj profesional pentru evenimentele importante din viata lor, celor care vor să înveţe tehnici de automachiaj, dar şi persoanelor pasionate de acest domeniu şi care îşi doresc să afle de la profesionişti secretele acestei meserii.

Echipa The Lovely Room a fost special selectată pentru a oferi clientelor sale  cele mai bune servicii.

Te asteptăm pe strada Washington nr.15, să descoperi universul The Lovely Room, special creat pentru tine.

 

8 10 9 5 7 3 2 1

_MG_2848 _MG_1478 copy1 _MG_1471 copy_MG_2834 _MG_2900 _MG_2888 _MG_2879 coverphoto33_MG_1575 _MG_1541 copy_MG_1527 copyk _MG_1527 copy _MG_1512 copy _MG_1491

Translate »