www.enrose.roNe place enRose pentru ca suntem fascinati de frumusetea florilor si de calitatea serviciilor pe care le ofera. Cei de la enRose dau dovada de creativitatea in scrierea definitiei unui eveniment autentic si ingenios conceput pentru a va bucura de sentimentul exclusivitatii. Pentru asta, imbina preferintele si trasaturile personale cu tendintele internationale in materie de design floral si de eveniment. Rezultatul este “sur mesure”.

Ne place de Vlad pentru că e un ninja cu aparat foto. Este profesionist, serios, discret și preferă să lase lucrurile să se întâmple de la sine atunci când fotografiază un eveniment. Înainte să se dedice fotografiei de nuntă Vlad a fost fotograf de presă și asta se vede în felul în care imaginile lui spun o poveste, surprind emoțiile și frenezia zilei. Ne place de Vlad pentru că produce imagini simple și curate, care vor arăta la fel de bine și în 2050.
i-do-events
„Eu sunt Irina, wedding planner independent şi ador poveştile care încep cu un “DA” entuziast şi un inel frumos de logodnă şi se termină cu “DA” -uri emoţionante şi două verighete. Le adun pe toate în cufărul “I Do” şi sunt încântată de fiecare dată când am ocazia unei noi provocări. Vreau să transform toate visurile, dorinţele, dar şi grijile voastre în cea mai frumoasă amintire. Haideţi să povestim despre ele şi să construim împreună o zi de care să vă bucuraţi până la adânci bătrâneţi.” – Irina – I Do Events

 

logo-bella-sposa „Magia rochiilor La Sposa by Pronovias si delicatetea colectiei Demetrios se regasesc in atmosfera romantica din noul magazin Bella Sposa de pe Bd Dacia. Pentru un „Da” in cea mai frumoasa rochie de mireasa te asteptam sa ne treci pragul.

Rochii de seara elegante si sofisticate, rochii pentru cocktail rafinate si feminine le așteaptă pe frumoasele tale domnișoare de onoare, pe mame si pe soacre in acelasi ambient de poveste. Descopera colectiile aici: http://www.bellasposa.ro.” – Elena – Bella Sposa

 

 

 

Leave a Reply

Translate »